Es lliuren les primeres ajudes del programa Kit Digital

Les primeres empreses han rebut el seu bonus digital

Prop de 4.000 empreses d’entre 10 i menys de 50 empleats estan rebent, des del passat 18 d’abril, la notificació de la concessió del bonus digital, per una quantia de 12.000€, que podran destinar a una o diverses solucions digitals que els permetran augmentar el seu nivell de digitalització. 

El KIT DIGITAL està dotat amb un pressupost de 3.067 milions d’euros, finançat per la Unió Europea a través dels fons Next Generation EU, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i té l’objectiu de digitalitzar a pimes i autònoms de tots els sectors productius en tot el territori nacional durant els pròxims tres anys.

Sota el lema “zero papers”, Red.es ha dissenyat un sistema de tramitació innovador que agilitza el procés utilitzant eines de robotització i intel·ligència artificial, pel qual es podrà sol·licitar l’ajuda sense aportar cap documentació, ja que serà suficient que l’empresari autoritzi a Red.es a consultar d’ofici els requisits i obligacions requerits.

Més d'un milió de visites a la plataforma Accelera pime

Fins avui, el portal ha rebut 1.390.754 visites, més de 178.000 pimes i autònoms s’han registrat www.acelerapyme.es i més de 140.000 han realitzat l’autodiagnòstic de nivell de maduresa digital.

Kit-Digital

Continua obert el termini de presentació de sol·licituds

Les empreses interessades poden sol·licitar les ajudes a la seu electrònica de Red.es (https://sede.red.gob.es). El termini es mantindrà obert durant 6 mesos. La convocatòria per a les pimes d’entre 10 i menys de 50 empleats compta amb un pressupost inicial de 500 milions d’euros.

Al llarg d’aquest exercici es llançarà una altra convocatòria per a pimes d’entre 3 i 9 empleats, i una tercera per a petites empreses, microempreses i autònoms de menys de 3 empleats.