Nova sessió sobre el Kit Digital

kit digital

Dins del Conveni entre FLM Experts Legals i Comptables i el Col.legi de Mediadors de Barcelona, el passat 29 de juny es va celebrar una nova sessió dedicada al Kit Digital on van participar els professionals de DigitalitzaT, Xavier Elizondo, Manager de l’oficina Next Generation de la Generalitat, i les tecnològiques del sector que col·laboren amb el Col·legi. Elizondo va confirmar que s’han sumat 100 milions a la dotació del Bonus Digital per a les empreses d’entre 10 i 49 treballadors.

Elizondo va explicar que el desenvolupament dels fons NextGeneration “va a molt bon ritme”. Com a dades, el membre de lʻadministració catalana concreta que “més del 45% dʻempreses del segment han sol·licitat el kit digital”.

Tot i que el Manager de l’oficina Next Generation va assegurar que desconeixia “la quantitat d’empreses sol·licitants que ja han rebut el bonus digital”, va explicar que “entre el 80 i el 90% dels sol·licitants rebran el bonus digital si compleixen els criteris”.

El paper de l’oficina que dirigeix ​​Elizondo “té com a funció informar i assessorar les empreses que volen accedir a aquests ajuts europeus”. Un altre propòsit d’Elizondo i el seu equip és donar suport a les empreses catalanes que participen en projectes competitius i millorar-ne les perspectives. Un fet que s’està aconseguint segons dades proporcionades per la Generalitat.