Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Assistim a un dels moments més delicats que a la majoria de nosaltres ens ha tocat viure, una crisi sanitària global que influeix en tots els àmbits de
la nostra quotidianitat.

FLM, fidel als seus principis de donar solucions a les necessitats dels
nostres clients, ha sabut adaptar la prestació de servei a la situació en què ens trobem sense perdre la qualitat, la proximitat i la capacitat d’oferir solucions transversals.

Amb aquest número de la nostra publicació ACTUAL pretenem fer un recordatori d’aquelles mesures vigents, encaminades a protegir, incentivar i facilitar que el teixit econòmic i empresarial del nostre territori pugui continuar sent font de riquesa i progrés.

Ajornaments de tributs i declaracions, canvis en la fiscalitat, normatives i decrets per a protegir l’ocupació i, en general, una bateria de mesures amb l’objectiu de salvaguardar la nostra estructura empresarial i la societat del benestar.

Sens dubte, les mesures de flexibilització en el pla de les relacions laborals
han estat i continuen sent un dels pilars d’atenció de la nostra firma en aquest context de crisi. Els constants canvis i adaptacions que l’Administració ens planteja als empresaris i professionals fan que la nostra labor sigui cada vegada més complexa i laboriosa.

Tot l’equip humà de les nostres oficines de Barcelona, Vic, Granollers i Sant
Celoni està fent un esforç perquè tots els nostres clients siguin atesos amb la
mateixa celeritat i qualitat de sempre.